PERSONAL TRAINING & OP LOCATIE

(BUITEN)TRAININGEN

Voor Personal Training zijn de onderstaande tarieven per 1 sessie, voor rittenkaarten klik op de pagina tarieven.

1 OP 1

Deze training is gepersonaliseerd. Dit kan zijn voor enkel 1 training of een schema voor de langere termijn. Van praktische coaching als aanvulling op huidige trainingen tot het verbeteren of aanleren van sport- en of voeding routines.

Tijdsduur / tarief: 45 min - €46,50

 

2 OP 1

Liever niet alleen? Dan is 2 op 1 training wellicht de oplossing. Samen sporten motiveert. Zoek de grenzen samen op en maak het sporten nog leuker! Daarnaast heb je altijd een extra stok achter de deur. Deze training is gepersonaliseerd.

Tijdsduur / tarief: 45 min - €88,-

 

3 OP 1

Samen het beste in elkaar naar boven halen. Trainingen worden naar niveau gegeven, zodat ieder voor zich zo optimaal mogelijk aan de eigen doelstelling kan werken. Deze training is gepersonaliseerd.

Tijdsduur / tarief: 45 min - €83,-

PERSONAL TRAINING: 

GROEPEN (4 TOT 8 PERS.)

Zie hieronder enkele voorbeelden van het aanbod buitentrainingen die BodyFlat verzorgd.
Deze trainingen worden aangeboden vanaf 4 personen. Stel je eigen groepje samen, hoe leuk is dat?
Stuur een mailtje zodat we samen een geschikte dag en tijd kunnen inplannen.
 
Staat jou lestype er niet tussen? Dan betekent dit niet dat deze les misschien wel aangeboden kan worden!
Stuur voor de aanvraag een mailtje door te klikken op de button.

BOOST! BOOTCAMP

Deze bootcamp met uitdagende oefeningen zorgt voor een full-body training, waarin zowel kracht en conditie uitgedaagd worden. De intensiteit word afgestemdop niveau. Train en motiveer als team!

 

HOT! HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Binnen deze training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. De intensiteit word afgestemd op niveau.

 

CONDITIONAL! CYCLE 

Deze vorm van cardio helpt je gewicht te verliezen, zorgt voor een gezonde dosis vitamine D en draagt daarnaast bij aan de mentale gezondheid. (Toegankelijk voor mountain bike/hybride/stads fietsen ongv. 20km)

 

WOMEN! WORK OUT (women only)

In deze diverse training lig de focus op BBB (buik, billen, benen). Deze specifiek gerichte oefeningen in combinatie met cardio, zorgt ervoor dat het lichaam gaat shapen en daardoor strakker in het vel komt te zitten.

 

BREEZY! BRISK-WALKING

Brisk walking is wandelen in een hoog en sportief tempo, waarbij naast de benen de armen actief deelnemen aan de wandeling. Een gezellig en actieve manier om lekker bij te kletsen en te genieten van de natuur!

 

MEDITATION! MINDFULNESS

Deze vorm van meditatie staat voor het bewust zijn van het hier en nu en leven in het moment, zonder oordelen. Leer omgaan met stress en gemakkelijker afstand te nemen van negatieve gedachte.

Op locatie naar keuze

BodyFlat biedt ook trainingen aan op een locatie naar keuze. Dit kan zijn bij u thuis in eigen tuin of een park in de buurt.
Maar denk hierbij ook aan bijvoorbeeld bootcamp voor personeel, bachelor of bachelorette, groepsbeweging voor ouderen, woofcamp met de hond,
het ideale kinderfeest en nog veel meer...
 
Of wellicht heb jij een ander top idee! Stuur voor de aanvraag een mailtje onder vermelding ‘op locatie’ zodat
we samen een plan van aanpak kunnen maken.